En compliment de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic d’Espanya, us informem que aquesta pàgina web és propietat de Consultoria de Recursos Humans S.L.U., a partir d’ara Rec. Hum, S.L.U., amb domicili a Carrer Ausias Marc, 9 08224 Terrassa, amb CIF núm. B-60.094.588 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: Tom 22527, Foli 68, Full nº B-38489, Inscripció 2º.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacteu-nos a l’adreça de correu electrònicAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., al número de telèfon 93 733 98 20.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa aplicable exclusivament a Espanya i queden sotmesa a ella nacionals i estrangers que l’utilitzin.

L'accés a la nostra pàgina web per part de l'usuari/a és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS  vigents en el moment de l'accés, que demanem que llegiu detingudament. L'usuari/a, en el moment que utilitzi el nostre portal, els continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari/a no estigués d'acord amb aquestes condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar el portal i operar mitjançant aquest.

En qualsevol moment, podrem modificar la presentació i configuració de la nostra web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de Rec. Hum, S.L.U. o de tercers als qui s'han adquirit els drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L'usuari/a únicament té dret a un ús privat d'aquests, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de Rec. Hum, S.L.U. i/o la persona titular dels drets per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret que pertanyi a la persona titular.

L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre aquest. S'autoritza exclusivament a permetre l'accés a la nostra web, queda prohibida a altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d'establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de Rec. Hum, S.L.U..

Està absolutament prohibida la imitació, ja sigui total o parcial del nostre portal.

B. CONDICIONS D’ACCÉS

L'accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix subscripció prèvia o registre. No obstant això,Rec. Hum, S.L.U. es reserva el dret d'oferir serveis que requereixin el registre previ de l'usuari/a. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats a la web, amb fàcils indicacions per al vostre registre.

L'usuari/a ha d'accedir a la nostra pàgina web de bona fe, d'acord a les normes d'ordre públic i a les presents Condicions Generals d'ús. L'accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari/a, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L'usuari/a té expressament prohibit la utilització i l’obtenció dels serveis i continguts oferts en aquesta pàgina web per procediments diferents dels estipulats en les presents condicions d'ús i, si és el cas, en les condicions particulars que regulen l'adquisició de determinats serveis.

Si tenim en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres llocs als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la vostra disposició, us comuniquem que Rec. Hum, S.L.U., queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol classe que poguessin derivar per la utilització d'aqueixes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l'usuari/a.

Rec. Hum, S.L.U. es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra aquells/es usuaris/es que vulnerin les presents condicions generals d'ús. L'usuari/a accepta que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal i que romanen vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de Rec. Hum, S.L.U., que assumeix el compromís de garantir la privacitat de l'usuari/a o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquest. Rec. Hum, S.L.U. assumeix també el compromís de no demanar informació innecessària sobre l'usuari/a. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l'usuari/a pugui facilitar a través de la nostra web.

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i el Reial decret 1720/2007, de desenvolupament de la LOPD, us informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliteu determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l'enviament de missatges de correu electrònic i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de Rec. Hum, S.L.U., titular i responsable del mateix. L'enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix, us informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits al Registre General de Dades Personals de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals s'aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides pel Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

 

Ús de les vostres dades personals

Les dades que us sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen i en cap cas esteu obligat a facilitar-nos-les. Així mateix, ens certifiqueu que totes les dades que ens faciliteu són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per la qual les sol·licitem.

La nostra pàgina web, recull les vostres dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on podeu sol·licitar qualsevol tipus d'informació, aclariment o dubte, i fins i tot remetre'ns el vostre currículum vitae. Aquest enviament implica la vostra autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si Rec. Hum, S.L.U. ho considera convenient. Aquests estaran regulats per aquestes polítiques de privacitat. Les vostres dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

Rec. Hum, S.L.U., es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les vostres dades personals als fitxers.

 

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les vostres dades personals 

En qualsevol moment podeu oposar-vos als nostres enviaments comercials, així com exercir els vostres drets d'accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment. Ho podeu fer a l'adreça i dades indicades a l'inici del present Avís Legal i aportant còpia del vostre DNI.

 

Comunicacions de dades 

Rec. Hum, S.L.U. us informa que les vostres dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les vostres dades, excepte en els casos legalment previstos o en els quals l'usuari/a ens ho autoritzi expressament.

 

Seguretat de les vostres dades personals 

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, us informem que Rec. Hum, S.L.U. ha adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades; de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

 

Actualització de les vostres dades 

És important que per poder mantenir les vostres dades personals actualitzades, ens informeu sempre que hi hagi hagut alguna modificació en aquestes. En cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

Considerem que si no cancel·leu les vostres dades personals expressament dels nostres fitxers, continueu interessats/des a seguir incorporats/des als mateixos fins que Rec. Hum, S.L.U. ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

Rec. Hum, S.L.U., no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugueu facilitar a tercers mitjançant els enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

Rec. Hum, S.L.U. pot modificar aquestes polítiques de privacitat per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliteu les vostres dades a través d'aquesta web.

 

D. RESPONSABILITATS

En posar a disposició de l'usuari/a aquesta pàgina web volem oferir-li tota una sèrie de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari/a.

L'usuari/a té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, instal·lació de robots o programari que alteri el funcionament normal de la nostra web o, en definitiva, pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L'usuari/a assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web i és l'únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent-hi, de forma enunciativa i no limitadora, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal. L'usuari/a s'obliga a mantenir indemne Rec. Hum, S.L.U.per qualssevol reclamacions derivades, directament o indirectament d'aquests fets.

Rec. Hum, S.L.U. queda exonerada de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades al seu portal i tampoc garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres web sites. Queda totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús d'aquests.

Rec. Hum, S.L.U. queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d'honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l'incompliment per part de l'usuari/a de les nostres condicions d'ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l'incompliment de la legislació vigent.

L'usuari/a reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en aquestes i, per tant, les accepta íntegrament i expressa.

L'usuari/a és plenament conscient que la mera navegació per aquesta pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació d'aquestes condicions d'ús.

Tot allò referent a la nostra pàgina web es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut d'aquesta pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de Barcelona.

 

E. VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Aquestes Condicions Generals d'Ús han estat modificades amb data 27 d'octubre de 2010. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comproveu la data d'emissió en cada ocasió en què us connecteu a la nostra pàgina web i així tindreu la certesa que no s'ha produït cap modificació que us afecte.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d'Ús de la nostra pàgina web, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres en les dades que indiquem dalt.