Qui som

Egara Formació

Som un centre de formació, ubicat a Terrassa, amb més de 25 anys d’experiència en el sector. La nostra missió es basa en la millora de les competències personals i professionals dels nostres alumnes i dels treballadors i treballadores de les empreses amb les quals treballem.

Som fidels als valors empresarials que ens han fet créixer i què es basen en oferir una formació de qualitat i propera amb els alumnes i les empreses. També ens agrada treballar mantenint una especial atenció cap a la diversitat de les persones, la igualtat d’oportunitats i el respecte entre els alumnes i el personal docent.

Les nostres àrees de formació són molt diverses i comprenen àmbits com els recursos humans, les habilitats directives i comercials, la informàtica, la logística i la igualtat, entre molts altres.

Més de 25 anys d'experiència, impulsant la millora de competències personals i professionals.
Egara formació, centre de formació a Terrassa

El nostre personal docent

A Egara Formació treballem amb un gran equip docent que compte amb una àmplia experiència en l’àmbit de la formació especialitzada i un reconegut prestigi en els seus camps d’ensenyament específics.

La major part del nostre personal docent són professionals actius en els seus respectius sectors. També hi ha docents que es dediquen completament a l’ensenyament, invertint en el seu reciclatge i aportant noves activitats formatives, així com tallers de formació.

Els nostres docents treballen per oferir una formació completa i de qualitat, i destaquen per les seves habilitats comunicatives a l’hora de connectar amb els participants i transmetre’ls-hi aquells continguts que millor s’adeqüen a cada un d’ells. També es preocupen perquè els continguts de les seves formacions estiguin ben estructurats i segueixin metodologies actualitzades.

Tots i cada un d’ells i elles, disposen d’una titulació que els certifiquen com a professionals en l’àmbit de formació que imparteixen.

Acreditacions

En aquesta secció podeu consultar les acreditacions i les homologacions que ens avalen com a centre de formació autoritzat.

Fundación Estatal

Entitat inscrita amb el codi 2015 en el Registre Estatal d’Entitats de Formació per impartir, dintre de la iniciativa de Formació Programada per les Empreses, formació professional per l’ocupació.

SEPE

Centre acreditat pel SEPE per impartir Certificats de Professionalitat en modalitat teleformació amb número d’autorització 8000000715.

AMITS, Egara Formació

Som delegació d’AMITS (Associació de Mestres Industrials i Tècnics Superiors en Formació Professional).

acTIC

Som centre col.laborador de l’ACTIC (Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació).

Generalitat de Catalunya

Per impartir i certificar formació en Prevenció de Riscos Laborals amb número 069/00/B.

SOC

Som centre col·laborador del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya en formació ocupacional i continua amb número de cens 03879/01.

OCA

La nostra qualitat formativa en l’àmbit de formació ocupacional i contínua, està acreditada per OCA Instituto de Certificación, S.L.U., amb la ISO 9001:2015.

Entitat acreditada per l’Institut de Seguretat Pública (Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya) com a Centre de Formació de Personal Tècnic Competent per elaborar Plans d’Autoprotecció de les Activitats i els Centres d’Interès per a la Protecció Civil Local i de Catalunya (expedient ACR/11/2011).

Tens dubtes? Truca’ns al 93 733 98 20 o escriu-nos a egaraformacio@egaraformacio.com

Tens dubtes? Truca’ns al
93 733 98 20 o escriu-nos a
egaraformacio@egaraformacio.com