Formació a mida per a empreses

Formació a mida per a empreses, Egara Formació

Proporcionem una formació a mida per a les empreses i les persones treballadores per potenciar les habilitats i les aptituds intrínsiques de cada professional.

Què t’oferim?
  • Formació personalitzada, adaptada a les necessitats específiques de cada empresa.
  • Cursos bonificats per a totes les empreses sobre temes innovadors, pràctics i actuals, aspectes transversals i noves normatives laborals i fiscals.
  • Estem acreditats en el Model Insights Discovery, una metodologia pràctica i participativa que impulsa l’autoconeixement, les relacions entre les persones i fomenta el treball en equip.
  • Gestió de la bonificació dels cursos, realitzant els tràmits de FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo).

Procés formatiu

01

Atenció personalitzada i detecció de necessitats formatives

02

Elaboració de la proposta de col·laboració

03

Inici de la formació

04

Seguiment i avaluació de l’acció formativa

Àrees de formació

Invertir en els treballadors i treballadores d’una empresa significa invertir en el seu propi èxit empresarial. La formació és la forma més òptima per millorar les habilitats de cada persona treballadora.

Per aquest motiu, et presentem una àmplia varietat d’àrees de formació perquè puguis escollir la més idònia per al teu equip. Si estàs pensant en un altre tipus de formació, contacte amb nosaltres i t’ajudarem.

Tens dubtes? Truca’ns al 93 733 98 20 o escriu-nos a egaraformacio@egaraformacio.com

Tens dubtes? Truca’ns al
93 733 98 20 o escriu-nos a
egaraformacio@egaraformacio.com