Explora nous horitzons d’aprenentatge i decideix el teu propi camí de formació!

Estalvia temps i recursos, connecta’t des d’on vulguis.  Forma’t al teu ritme amb els nous recursos d’aprenentatge online a Egara Formació

La presència i el ràpid creixement i desenvolupament de les TIC en l’educació  és cada vegada  major, com també ho són els esforços que realitzen els centres educatius de tot el món per a incorporar-los. En els últims anys, les institucions educatives han realitzat grans esforços per millorar els programes en línia. Per aquest 2024, Egara Formació vol donar resposta a aquesta demanda creixent amb el llançament d’una nova línia de cursos en línia.

L’online és una de les metodologies formatives que pot donar solució a molts dels diversos desafiaments d’aprenentatge que es presenten avui dia, com ara la dispersió geogràfica dels alumnes fins a la necessitat de perfeccionament constant que ens introdueix la societat del coneixement, sense oblidar-nos de les crides realitzades sobre l’estalvi de diners i de temps que suposa. Una definició més explícita és la que ens brinda la Comissió Europea, la qual defineix online com l’ús de tecnologies d’Internet i multimèdia per a millorar la qualitat d’ensenyament a través de l’accés als recursos dels serveis educatius, així com permetre l’avaluació remota l’intercanvi i col·laboració entre estudiants i docents.

Aquesta modalitat formativa presenta un ampli ventall d’avantatges i oportunitats, i és per aquest motiu que existeix una tendència a l’alça cap a una major educació en línia, cada vegada més eficaç, tractant de superar els mitjans tradicionals d’educació i amb un nombre creixent d’alumnes en el futur.

El gran avantatge de l’online és l’accessibilitat, perquè amb aquesta modalitat no és necessari que l’estudiant acudeixi a la ubicació física de la institució per a rebre classes o fer exàmens, per tant, amb aquesta modalitat es pot aprendre des de qualsevol part del món. En aquest sentit, desapareixen les barreres espai-temps optimitzant el temps dedicat a la formació, creant un entorn d’aprenentatge flexible i accessible.

L’aprenentatge online destaca també per la diversitat de temes a l’abast de l’estudiant. Egara Formació compta amb un ampli catàleg de cursos per satisfer les necessitats d’una àmplia audiència. Des del desenvolupament professional fins a les noves tendències del mercat, l’oferta de temes assegura que cada estudiant pugui trobar cursos rellevants per al seu creixement personal i professional. Altres aspectes destacats de la formació online  són els mètodes i recursos emprats, que faciliten l’adaptació, com ho són els materials interactius: les accions formatives inclouen materials interactius com vídeos i qüestionaris.

Amb aquesta aposta per l’educació online, Egara Formació no només pretén oferir coneixements, sinó també una oportunitat de creixement personal i professional, permetent als alumnes estalviar temps i recursos, apostant per una educació més accessible i flexible. 

Bibliografia

Velazco Flórez, S. Y., Abuchar Porras, A., Castilla, I., y Rivera, K. (2017). e-Learning: Rompiendo fronteras. Redes de Ingeniería, 91–100. https://doi.org/10.14483/2248762X.12480

Servicio de Publicaciones de la Universidad de Murcia. Murcia (España)ISSN edición impresa: 1699-2105. ISSN edición web (http://revistas.um.es/educatio): 1989-466X